Social Media Score Card

Hoe presteert jouw merk op social media?

Wat is het?

Onze Social Score Card is een in huis ontwikkelde software oplossing die zonder toegang tot analytics of ad accounts een analyse maakt van je social media performance ten opzichte van je concurrenten en de industry benchmark.

Wat beoordelen we?

We beoordelen in totaal 4 elementen van je social media beleid:

• De omvang van je community

• De kwaliteit van je content

• Je inzet van social media advertising

• Je social media infrastructuur

Scorecard model

Hoe werkt het?

Het principe van de Social Media Score Card is eenvoudig. Je geeft bij ons aan wie je 3 grootste concurrenten zijn en welke social media kanalen voor jou het belangrijkst zijn. Wij doen de rest. Zodra we je input hebben, kan onze software starten met analyseren. Daarbij hebben we dus geen toegang nodig tot de systemen van je organisatie, of die van je agency/agencies.

Grafiek

Wat levert het op?

De resultaten die onze Social Media Score Card software verzamelt, worden in de vorm van een PDF rapportage (slides) aan je overhandigd. Echter, het blijft niet bij enkel data. Onze specialisten trekken conclusies op basis van hetgeen uit de analyses naar voren komt en geven tevens aanbevelingen over stappen die je kunt nemen om je social media maturity te verbeteren.

Wat kost het?

Een eenmalige analyse kost € 1.495. Wanneer je per kwartaal een analyse wil laten uitvoeren, bedragen de kosten € 4.980 per jaar. Voor bestaande klanten, relaties van daily dialogues en Candid, gelden andere tarieven. Interesse in de Social Media Score Card? Neem dan contact op.

Let's talk!
Tel +31 85 018 4750

Sjef Kerkhofs

Sjef Kerkhofs
Managing Director

message Start a Dialogue