NIEUW WERK: We blijven #goedgiraalgaan!

Kevin

Kevin
Kevin

He’s back!! Na onze succesvolle eerste #goedgiraalgaan-campagne voor Betaalvereniging Nederland, gaat Jandino opnieuw op pad en schudt hij jongeren die onveilig bankieren weer flink wakker!

Waar de sketches in onze eerste campagne jong betalend Nederland aanzetten tot veiliger bankieren met de 5 veiligheidsregels, focussen we ons nu op twee specifieke fraudevormen die jaarlijks veel jonge slachtoffers eisen: geldezels en phishing.

De uitdaging voor de campagne zat ‘m wederom in het feit dat een relatief ingewikkelde boodschap in no-time op de doelgroep moest worden overgebracht. Een doelgroep die niet zit te wachten op regels en organisaties die hen de les lezen! Maar gelukkig konden we ook dit keer rekenen op de man die op ieder gezicht een lach weet te toveren: Jandino Asporaat. Tenminste, bijna ieder gezicht. Want in onze sketches zijn ook veel verschikte en verbaasde blikken te zien!

De doelgroep vertellen dat ze geen geldezel of phishing-slachtoffer moeten worden is één ding. Maar wat is een geldezel? Wat houdt phishing precies in? Wat zijn de gevolgen? En misschien wel het belangrijkst: hoe vertel je dit allemaal in een video van pakweg 20 seconden, zonder dat de doelgroep afhaakt?

Het antwoord is te vinden in de twee nieuwe sketches. Met een superstrak script, de juiste visuele elementen, passende acteurs en uiteraard de pakkende campagne-tune van DJ Dylvn, nemen we de jongeren mee in twee situaties waar ze zelf ook mee te maken kunnen krijgen. In een verrassende (en vooral grappige) plottwist ontdekken ze dat niet alles is wat het lijkt. Via verschillende socialmediakanalen, worden ze op deze manier gewaarschuwd om zelf niet in de val te lopen. Een perfect startpunt om de doelgroep vervolgens via andere kanalen verder te informeren en te behoeden voor strafbladen, schulden en geplunderde rekeningen!

Let's talk!
Tel +31 85 018 4750

Sjef Kerkhofs

Sjef Kerkhofs
Managing Director

message Start a Dialogue