NIEUW WERK: Remia BBQ Commercial

Sjef Kerkhofs

Sjef Kerkhofs
Managing Director

Zeg je BBQ, dan zeg je Remia. Want een BBQ is niet compleet zonder de populaire Real American BBQ Sauces. Ieder jaar draaien we een grote campagne om deze BBQ sauzen extra in het zonnetje te zetten. En dit jaar is het een groot prijzenfestijn!

Het actiemechanisme is eenvoudig. Je koopt een fles met actiecode, je vult deze code in op de actiewebsite realbbqhero.nl en je draait aan de slot machine! Je ziet meteen of je prijs hebt. Het mooie is dat we dit jaar iedereen kunnen feliciteren. Want grijp je naast een kamado of BBQ pakket, dan ontvang je een digitaal receptenboek vol unieke BBQ recepten.

Voor deze campagne zijn we aan de slag gegaan met een creatief concept voor een grote zomer actie. Hieruit zijn de actiewebsite, een mediaplan, een 3D slot machine en een hele gave commercial voort gekomen. Naast op social kanalen en display draait deze commercial ook op televisie!

De digitale campagne focust zich voornamelijk op bekendheid en exposure onder de doelgroepen. We hebben het budget verdeeld over twee funnel-elementen van het Google model SEE-THINK-DO-CARE. De SEE-fase richt zich op het communiceren van de campagneboodschap, hier hebben we de commercial voor ingezet. In deze fase sturen we mensen naar de winkel om een actieverpakking te kopen. De THINK-fase is bedoelt om mensen, die inmiddels op de hoogte zijn gebracht van de actie, naar onze actiewebsite te sturen, waar ze vervolgens de actiecode in kunnen vullen.

Overtuigd van deze actie? Ren naar de supermarkt en scoor een fles Remia BBQ Sauce! Overtuigd van onze campagnes? Bel 085 018 4740 en laat ons weten wat wij voor je kunnen betekenen!

Let's talk!
Tel +31 85 018 4750

Sjef Kerkhofs

Sjef Kerkhofs
Managing Director

message Start a Dialogue