NIEUW WERK: contentcreatie NVM

Sjef Kerkhofs

Sjef Kerkhofs
Managing Director

Je krijgt meer voor elkaar, met een NVM-makelaar! We kennen allemaal de gevleugelde uitspraak van deze inmiddels bij iedereen in Nederland bekende huismus. Tijd voor de volgende stap, tijd dat Nederland de NVM niet alleen leert herkennen, maar ook echt leert kennen.

Een belangrijke rol in deze kennismaking is weggelegd voor mooie, kwalitatieve, waardevolle en vooral relevante digitale content. In opdracht van NVM ontwikkelde we bij daily dialogues dan ook diverse digitale content items met als doel Nederland kennis te laten maken met de uitgebreide kennis van de NVM-makelaar.

Qua methodiek hebben we gebruikt gemaakt van het ‘lean back, lean forward, on the go’ model. We zijn begonnen bij de bron: webcontent. Pakkende en informerende teksten voor op de website van NVM. Relevant voor publiek, EN zoekmachine. Die lean back content is vervolgens ook uitgewerkt in de vorm van een aantal lean forward content items, zoals vlogs, video’s en ook podcasts. En tot slot is de content uiteraard ook klaargestoomd voor social media. Meer weten over deze methodiek voor digital contentmarketing? Let us know!

Voor elkaar! Met een NVM-makelaar.

Luister de podcast op Spotify: https://open.spotify.com/episode/6Kmtfvhk8zuHqlJb4eEOWB?si=JMDjwAE4Qxi40KSc5pqz-A&dl_branch=1

Video ('lean back'): succesvol bieden op een huis

Video ('lean back'): verborgen gebreken

Let's talk!
Tel +31 85 018 4750

Sjef Kerkhofs

Sjef Kerkhofs
Managing Director

message Start a Dialogue