#GetToKnow: Pascalle en Quirine

Sjef Kerkhofs

Sjef Kerkhofs
Managing Director

DailyDialogues groeit hard, zo hebben we deze maand maar liefst twee nieuwe talenten mogen verwelkomen. Een goed begin van 2022! We stellen onze nieuwe teamleden graag aan je voor.

#GetToKnow Pascalle

Pascalle is sinds 3 januari 2022 is onderdeel van team DailyDialogues. Ze heeft ruim vijf jaar werkervaring in (online) marketing. Ze gaat aan de slag als Content Manager, met focus op Social Media.

Ervaring

“De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse bedrijven, zowel lokaal als internationaal, met voornamelijk de focus op B2B. Ik ben in mijn carrière breed begonnen als digital marketeer, waarna ik mij steeds verder heb gespecialiseerd richting de social media tak. Ik ben een echte taalnerd en als millenial is social media onderdeel van mijn lifestyle.”

Branches

“Als ‘Hotello’ heb ik van nature een affiniteit met de Horeca en Hospitality. In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de volgende branches; Financiële software, Online Marketing Agency, Hospitality, Fitness, Makelaardij en Vastgoed. De grootste affiniteit heb ik met Sport en Voeding, hier ben ik zelf in mijn vrije tijd veel mee bezig. Verder ben ik zeer nieuwsgierig van aard en dol op (nieuwe) kennis – daardoor zie ik ieder nieuw product, bedrijf of andere branche als een echte verrijking.”

5 vragen aan Pascalle:

Waar kom je vandaan?

Geboren en getogen in Rotterdam (vooruit, Capelle a/d IJssel), maar inmiddels een echte Rotterdammert, woonachtig op het prachtige Noordereiland a.k.a. het hart van Rotterdam – ook wel bekend als het Montmartre aan de Maas.

Wat is je favoriete bezigheid buiten werktijd?

Een dag niet bewogen is een dag niet geleefd. Ik heb een passie voor (alle) sporten en ben amateur triatleet. Momenteel ben ik in training voor #deMooiste Marathon van Rotterdam.

Op rust(ige) dagen kan ik ook genieten van films en series Bingen op de bank met mijn 2 katers, een yogasessie of sociale activiteiten met vrienden en familie.

Wat is je favoriete social channel?

Instagram, Pinterest en TikTok. Maar TikTok is inmiddels verbannen van mijn telefoon, want al die kattenfilmpjes waren iets te verslavend..

Als jouw leven verfilmd zou worden, wat is de soundtrack en welke acteur vervult jouw rol?

Mijn leven valt vaker in de categorie soapserie, maar als vervolg op de binge-waardige serie zou Cameron Diaz best gecast mogen worden voor de hoofdrol. Op het oog een overenthousiaste en lieve dame met een onverwachte sportieve, badass kant! Als mannelijke tegenspeler graag Tom Hiddleston of Henry Cavill. De intro song wordt mijn favoriete nummer, Mr. Blye Sky van the Electric Light Orchestra, dat nummer maakt me instant happy.

Welke documentaire of podcast zou jij iedereen aanraden?

Ik ben dol op TED Talks, wellicht voor de hand liggend, maar erg interessant en boordevol kennis. Verder kan ik me erg vinden in DRUKS de podcast van Francien Regelink, over het leven met ADHD. Qua documentaires kan ik The Minimalists (Netflix) en That Sugar Film (Netflix) aanraden. Oh, en als dieren- en natuurliefhebber ook de tranentrekkende ‘My Octopus Teacher’.


#GetToKnow Quirine

Sinds 10 januari 2022 is Quirine onderdeel van team DailyDialogues. Quirine heeft ruim zeven jaar werkervaring in online marketing. Zij gaat aan de slag als Sr. Social Media & Content Consultant, met focus op strategie, consultancy en creatie.

Ervaring

De afgelopen jaren heb ik aan zowel bureau- als adverteerderszijde gewerkt voor verschillende toonaangevende merken. Hierbij was ik verantwoordelijk voor alles van community management tot aan consultancy en van contentcreatie tot aan strategie. Je zou kunnen zeggen dat social inmiddels wel in mijn DNA zit.

Branches

Als ik hier een label aan mag hangen, dan kan dit er maar een zijn en dat is ‘retail’. Met name ervaring opgedaan in de skincare-, lifestyle- en transportbranche. Maar je bent nooit te oud om te leren, dus andere sectoren zijn ook van harte welkom. So, bring it on!

5 vragen aan Quirine:

Waar kom je vandaan?

Geboren en getogen in Rotterdam, maar zo’n tien jaar geleden heb ik De Grote Oversteek naar Amsterdam gemaakt. Gewaagd hè, I know! Maar door mijn start bij daily dialogues sluit ik een verhuizing terug naar mijn hometown in de toekomst niet uit.

Wat is je favoriete bezigheid buiten werktijd?

Ik hou ervan om culinaire hoogtepuntjes in de keuken te toveren, creaties waar je je vingers bij aflikt. Hoe meer boter en suiker, hoe beter! Dit zal wel gecompenseerd moeten worden, dat doe ik door te boksen, skiën en wandelen (yup, COVID-19 made me do it).

Wat is je favoriete social channel?

What’s not to like? Maar als je ergens mee opstaat en naar bed gaat, dan kies ik als echte millennial toch voor Instagram.

Als jouw leven verfilmd zou worden, wat is de soundtrack en welke acteur vervult jouw rol?

Ik acht de kans op een blockbuster over het leven van Quirine ter Poorten vrij klein. Maar mocht dit toch waarheid worden, dan ga ik voor een vertolking door Meryl Streep (aim high…) met ‘This is my life’ van Shirley Bassey als theme song.

Welke documentaire of podcast zou jij iedereen aanraden?

Momenteel schuif ik graag aan bij de keukentafelgesprekken van Marc-Marie en Aaf, te beluisteren via ‘Marc-Marie en Aaf Vinden Iets’. Niks wordt onbesproken gelaten. En voor mijn wekelijkse portie mede-ergernissen (want er gaat niks boven het delen van persoonlijk leed) ga ik goed op ‘De Shitshow’ van Stéphanie en Janneke.


Let's talk!
Tel +31 85 018 4750

Sjef Kerkhofs

Sjef Kerkhofs
Managing Director

message Start a Dialogue