Aangescherpte bureauvisie en nieuwe website live

Sjef Kerkhofs

Sjef Kerkhofs
Managing Director

Als social media specialist bevinden we ons met daily dialogues in een altijd veranderende en dynamische wereld. Social media zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. En dat is niet gek. Social media zijn gebaseerd op het meest fundamentele element van ons menselijk bestaan, namelijk het feit dat we sociale wezens zijn. Dus wil je in deze tijd werken aan een vruchtbare relatie tussen je doelgroep(en) en je merk, dan ontkom je simpelweg niet aan social media. Dus, let’s talk social! Vandaag de dag, meer dan ooit tevoren, is conversatie de sleutel tot conversie.

Maar social media zijn tegelijkertijd ook vreemde, tegenstrijdige media. Controversieel, met een aantal bepalende tech-spelers en veel discussie over privacy en veiligheid. Wij zijn ervan overtuigd dat het tijdperk van de eigen keuzevrijheid aanstaande is, waarin de gebruiker zelf de controle zal nemen over social media. We willen je helpen relaties op te bouwen met je publiek, zonder je ethisch en moreel kompas uit het oog te verliezen; essentieel voor je reputatie.

Vandaag lanceren we daarom vol trots onze nieuwe website, waarop onze aangescherpte bureauvisie in onze ogen beter tot wasdom komt. We zijn uiteraard erg benieuwd naar je oordeel.

Let's talk!
Tel +31 85 018 4750

Sjef Kerkhofs

Sjef Kerkhofs
Managing Director

message Start a Dialogue